Om nettbørsen

Home » Om nettbørsen

HVA ER NETTBØRSEN?

Nettbørsen er et unikt, nettbasert verktøy for innkjøp av markedsmateriell. Her kan innkjøpere av alle typer trykksaker og markedsmateriell innhente tilbud fra leverandører i form av omvendt auksjon. Slik sikrer man de beste prisene i markedet.

 

Nettbørsen™ består av over 200 leverandører, alle kvalitetskontrollert av Pro-X. Leverandørene er klassifisert i kategorier, slik at alle bestillinger er tilpasset leverandørenes kapasitet og kvalifikasjoner.
Når et oppdrag legges ut på Nettbørsen, blir alle aktuelle leverandører automatisk varslet slik at de enkelt kan gi tilbud i forhold til sin kapasitet. De innkomne anbudene blir så vurdert, nøytralt og upartisk.

Er du innkjøper?

 

Kvalitetssikring og servicekvalitet

Samtlige leverandører som ligger inne i Nettbørsen er på forhånd godkjent når det gjelder kvalitet, miljø, leveringsdyktighet og ihht. IEH. Alle avvik på leveringer blir rapportert og blir fulgt opp av konsulenter i systemet.
Nettbørsen fungerer samtidig både som et CRM og PRM-system: Prosjektleder har til enhver tid oversikt over leverandører og leveranser, og oppdragsgiver kan på sin logg-inn side se hva som er bestilt og leveringsdato.
300_broker

Er du broker og ønsker å tilby dine kunder å benytte Nettbørsen?

Vi er stadig på utkikk etter flinke brokere som kan benytte Nettbørsen som et unikt alternativ til sine kunder. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvilke muligheter Nettbørsen kan tilby ditt firma.

Kontakt oss